• Посилання скопійовано

На авто повинні бути виключно державні реєстраційні номерні знаки

Арсен Аваков заявив, що на автомобілях повинна бути виключно державна реєстрація, ніяких додаткових наклейок

На авто повинні бути виключно державні реєстраційні номерні знаки

На транспортних засобах повинні бути виключно державні реєстраційні номерні знаки. Про таке рішення поінформував очільник МВС України Арсен Аваков Прем'єр-міністра України Арсенія Яценюка під час сьогоднішньої наради, 4 травня, в міліцейському відомстві.

«Відсьогодні ми дамо жорстку вказівку всім патрулям і всім працівникам ДАІ «присікати» появу наклейок будь-якого змісту», - наголосив Арсен Аваков. Те, що зловмисники переховувалися на авто з наліпкою на місці номерного знаку, ускладнювало їх оперативне затримання.

«На автомобілях повинна бути виключно державна реєстрація, ніяких додаткових наклейок. Ми, враховуючи наближення свят 8 і 9 травня, переходимо на дуже жорсткий режим патрулювання і контролю. У тому числі і щодо профілактики таких бандитських груп», - заявив Арсен Аваков.

Джерело: КМУ

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»