• Посилання скопійовано

В Україні з'являться нові дорожні знаки

В Україні з'являться нові дорожні знаки. Кабінет міністрів вніс відповідні зміни на засіданні у п'ятницю, 9 лютого. Детальніше далі в новині

В Україні з'являться нові дорожні  знаки

В Україні з'являться нові дорожні знаки. Кабінет міністрів вніс відповідні зміни на засіданні у п'ятницю, 9 лютого.

Як повідомляє РБК-Україна, про написав представник уряду у Верховній раді Тарас Мельничук в Telegram.

За його даними, змінами доповнено главу 5 ПДР «Інформаційно-вказівні знаки» розділу 33 «Дорожні знаки».

Зокрема, новими правилами встановлено, що на знаках 5.57-5.60, які є вказівниками руху можна, застосовувати піктограми обʼєктів туристичної інфраструктури, спортивних споруд, обʼєктів культурної спадщини, зображення яких визначаються ДСТУ 9114:2021.

Окрім цього до інформаційно-вказівних знаків додано нові зображення знаків з застосуванням коричневого тла при позначенні обʼєктів туристичної інфраструктури, спортивних споруд, обʼєктів культурної спадщини, а саме: 5.57 «Попередній покажчик напрямків», 5.58 «Попередній покажчик напрямку», 5.60 «Покажчик напрямків».

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»