• Посилання скопійовано

З 28 березня Україна закриває всі свої кордони, - Зеленський

До кінця п’ятниці, 27 березня, буде закрито державний кордон та припинено всі пасажирські перевезення

З 28 березня Україна закриває всі свої кордони, - Зеленський

Президент України Володимир Зеленський заявив, що до кінця п’ятниці, 27 березня, буде закрито державний кордон та припинено всі пасажирські перевезення.

"Два тижні тому я закликав громадян терміново повернутись до України. Більшість зробила це самостійно. Інших – а це понад вісімдесят тисяч українців – ми повернули додому літаками, потягами та автобусами. Та сьогодні ми вже не маємо часу чекати. Ми опинились перед важким вибором між громадянами, які ще за кордоном, та безпекою сорока мільйонів громадян всередині країни. Наш обов’язок як держави – піклуватися про кожного українця".

Президент пообіцяв, що про тих, хто не зможе повернутись у найближчі два дні, подбають дипломатичні представництва та українські громади за кордоном.

"Про жодного українця, який залишиться за кордоном, ніхто не забуде. Ми поступово повертатимемо вас з-за кордону, але з урахуванням епідемічної ситуації у місці вашого перебування, а також – рівня забезпечення необхідними засобами та готовності медичної системи до вашої обов’язкової ізоляції", - зауважив Зеленський.

Автор: Волос Наталія

На підставі: Прес-служба Президента України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»