• Посилання скопійовано

В Україні з'явиться нове свято – День фермера

Кабінет Міністрів України схвалив проект Указу Президента про встановлення Дня фермера, який відзначатимуть щороку 19 червня

В Україні з'явиться нове свято – День фермера

«Рубрика» розповідає, що відповідне рішення було ухвалено на засіданні 3 червня.

Зазначено, що реалізація цього рішення сприятиме вшануванню праці фермерських господарств і їхнього внеску в розвиток агропромислового комплексу та продовольчої безпеки України.

Згідно з пояснювальною запискою до проекту указу, який є в розпорядженні «Інтерфакс-Україна», в цей день в Україні в 2003 році був прийнятий закон «Про фермерське господарство».

За даними уряду, нині в аграрному секторі економіки виробництво сільгосппродукції займає понад 76 тис. суб'єктів господарювання, із них 50 тис. сільгосппідприємства.

Кількість зареєстрованих суб'єктів господарювання за формою «фермерське господарство» сягає майже 47 тис. одиниць, що становить 62% від загальної кількості.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Рубрика

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»