• Посилання скопійовано

Як буде проходити ЗНО в Україні? Роз'яснює МОЗ

Для кожного буде визначений час, коли він має прийти до місця проведення ЗНО

Як буде проходити ЗНО в Україні? Роз'яснює МОЗ

Основна сесія зовнішнього незалежного оцінювання (ЗНО) стартує в Україні 25 червня. У Міністерстві охорони здоров'я розповіли, що будуть сформовані певні маршрути та графіки для дітей. Про це розповів на брифінгу головний санітарний лікар Віктор Ляшко, - передає РБК-Україна.

Для кожного буде визначений час, коли він має прийти до місця проведення ЗНО. Перед входом у дітей будути питати про стан здоров'я, проведена термометрія, показана аудиторія, в якій буде проходити зовнішнє незалежне оцінювання.

Діти проходять на своє місце по стрілках. В аудиторії буде до 15 людей. Там місця розставлені так, щоб дистанціям між учнями була 1,5 метрів.

По школі розставлені антисептики для рук, в санітарних кімнатах є мило, проточна вода і паперові рушники.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»