• Посилання скопійовано

Вся країна – в помаранчевій зоні, а за локдаун ще вирішують (попередять за 7 днів): засідання Уряду

В Уряді повідомили, що наразі напрацьовують найбільш збалансоване рішення щодо можливого посилення карантинних обмежень. Повідомлять про нього за 7 днів до запровадження. А поки що на території всієї країни діятимуть обмеження «помаранчевої» зони

Вся країна – в помаранчевій зоні, а за локдаун ще вирішують (попередять за 7 днів): засідання Уряду

Під час засідання Уряду 2 грудня Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що карантину вихідного дня більше не буде. На вихідні та в будні будуть діяти обмеження "помаранчевої" зони.

"І на вихідні, і в будні будуть діяти обмеження "помаранчевої" зони на території цілої країни", - сказав Шмигаль. За його словами, карантин вихідного дня дав позитивний ефект. Кількість випадків коронавірусу за попередній тиждень зменшилася на 6 тисяч, порівняно з прогнозами.

Про обмеження, які діють під час перебування країни в оранжевій зоні, читайте тут>>

Крім того, як зазначено у Телеграм-каналі Прем'єр-міністра, Кабінет Міністрів наразі напрацьовує найбільш збалансоване рішення стосовно можливого посилення карантинних обмежень. Згідно зі законом, Уряд повідомить про рішення за 7 днів до їх запровадження. 

"Важливою для нас є думка регіонів. Тому ми провели опитування щодо оптимальних карантинних заходів серед міських голів та очільників обласних державних адміністрацій. Голови міст обласного значення та керівники ОДА спільні в позиції щодо повної заборони або введення часткових обмежень стосовно діяльності святкових ярмарків. Майже 90% опитаних міських голів підтримали повну заборону щодо проведення концертів. Встановлення міської новорічної ялинки з низкою обмежень для відвідування підтримують майже 60% представників органів місцевого самоврядування", - йдеться у повідомленні.

***

Читайте також:

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»