• Посилання скопійовано

Україну можуть перевести до «жовтої» зони з 22 вересня

«Жовта» зона адаптивного карантину в Україні можлива з 22 вересня. Завтра відповідне питання розгляне Державна комісія з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій

Україну можуть перевести до «жовтої» зони з 22 вересня

«Жовта» зона адаптивного карантину в Україні можливо діятиме з 22 вересня. Завтра відповідне питання розгляне Державна комісія з питань техногенної-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на урядовий портал.

Повідомляється, що завтра на засіданні комісії з ТЕБ та НС буде розглянуто питання впровадження «жовтого» рівня епідемічної небезпеки по всій території країни з 00:00 22 вересня 2021.

Як зазначив прем'єр-міністр Денис Шмигаль, одночасно запрацюють нові правила адаптивного карантину, які послаблюють обмеження для тих закладів господарювання та освіти, в яких щеплення першою дозою зробили не менше 80% персоналу.

«Ми змінили підхід до карантину і дозволили роботу таким закладам, щоб не зупиняти економічний і освітній процес в нашій країні. Держава надала можливість кожному громадянину робити щеплення безкоштовно різними вакцинами на вибір. Вакцинація залишається пріоритетом у протидії поширенню хвороби», – зазначив Шмигаль.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»