• Посилання скопійовано

Як отримати допомогу багатодітним сім'ям від ЮНІСЕФ через війну?

В Україні спільно з ЮНІСЕФ запустили програму грошової допомоги для родин з дітьми, які постраждали внаслідок війни з Росією

Як отримати допомогу багатодітним сім'ям від ЮНІСЕФ через війну?

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирил Тимошенко у Telegram-каналі.

Право на матеріальну допомогу мають родини з трьома чи більше дітьми до 18 років, якщо принаймні одна дитина ще немає 2 років. Також на неї можуть розраховувати родини з двома або більше дітьми, якщо один із неповнолітніх має інвалідність. Допомогу можуть отримати названі батьки або батьки-вихователі.

Спершу для подання заявки родина має зареєструватися на сайті програми: register.unicef.org. Її розглядатимуть фахівці ЮНІСЕФ та його партнери. Про рішення сповістять надіславши СМС на номер, який залишать у заявці.

Допомога надаватиметься одноразово на три місяці з розрахунку по 2 200 гривень на кожного члена родини. Проте сума не перебільшить виплати як на п’ять осіб. Тобто родина з п’яти членів одноразово може отримати 33 тисячі гривень.

Заявник має вказати у заяві банківський рахунок чи дебетову картку. Упродовж чотирьох тижнів після подання заявки кошти мають надійти. Перед тим як вказувати картку рекомендується перевірити доступ до рахунку та користування нею, аби процедура не затягнулася.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»