• Посилання скопійовано

Чому не вдається додати свідоцтво про народження дитини у «Дія»?

Коли «Дія» знайде в реєстрі інформацію про вашу дитину, свідоцтво про народження зʼявиться поруч з іншими цифровими документами

Чому не вдається додати свідоцтво про народження дитини у «Дія»?

​​5 причин, чому не вдається додати свідоцтво про народження дитини в «Дія».

Команда Дії працює, щоб відображались усі свідоцтва про народження, які є в реєстрі. Проте є моменти, які залежать від вашої життєвої ситуації. Тому розповідаємо, як додати цифровий документ та в яких випадках документ може не підтягнутися.

 

Як додати свідоцтво про народження дитини в Дію?

Зайдіть у застосунок – прогортайте свої цифрові документи – на останній картці натисніть Додати документ – виберіть Свідоцтво про народження дитини – введіть серію та номер свідоцтва.

От і все. Коли Дія знайде в реєстрі інформацію про вашу дитину, свідоцтво про народження зʼявиться поруч з іншими цифровими документами.

Чому свідоцтво може не підтягнутися?

  1. Вносите свідоцтво не своєї дитини або намагаєтеся додати своє свідоцтво про народження.
  2. Додаєте свідоцтво дитини, якій 14 років чи більше.
  3. Усиновили дитину або є її опікуном.
  4. Помилилися, коли вводили серію та його номер у застосунок. Перевірте, будь ласка, уважно та спробуйте ще раз ввести українською.
  5. Ваші ПІБ, РНОКПП та/або дата народження не збігаються в банку, у Дії та в реєстрі. Перевірте їх у банку, через який авторизуєтеся. Або ж, якщо є можливість, спробуйте авторизуватися через інший банк.

Сподіваємося, що ваша проблема зі свідоцтвом буде вирішена. Користуйтеся цифровими документам та діліться дописом з іншими батьками.

Усе буде Україна!

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»