• Посилання скопійовано

З інтернетом під час блекауту: як зберегти Wi-Fi під час відключень світла?

Мінцифри радить уточнити у інтернет-провайдера, чи працює він без світла. Якщо так, то можна підключити Wi-Fi-роутер до джерела безперебійного живлення. Якщо ні, тоді потрібно звернутися до нього з проханням встановити обладнання для резервної електроенергії

З інтернетом під час блекауту:  як зберегти Wi-Fi під час відключень світла?

Мінцифра на своєму телеграм-каналі розповідає наступне.

З інтернетом під час блекауту. Розповіли на Сніданку з 1+1, як зберегти Wi-Fi під час відключень світла.

Через обстріли в багатьох українців удома разом зі світлом зникає й інтернет. Перше, що зазвичай роблять, – переключаються на мобільний. Але тоді через перевантажені мережі припиняє страхувати й він.

Поки ми працюємо над тим, щоб забезпечити провайдерів генераторами та системами резервного живлення, хочемо, щоб знеструмлення не зупиняло ваші плани. Тому зберігайте рекомендації:

  1. Уточніть у вашого інтернет-провайдера, чи працює він без світла. Якщо так, то підключіть Wi-Fi-роутер до джерела безперебійного живлення. Як ні, то зверніться до нього з проханням встановити обладнання для резервної електроенергії.
  2. Підтримайте провайдера і сплатіть за інтернет на декілька місяців вперед за можливості. Адже не кожна компанія може швидко закупити достатньо техніки для роботи без світла.
  3. Скооперуйтеся з сусідами. Це допоможе значно прискорити процес.

Більше рекомендацій надав керівник з розвитку фіксованого інтернету Мінцифри Андрій Набок в ефірі Сніданку 1+1.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»