• Посилання скопійовано

З 1 липня закінчився пільговий період для ввезення товарів для боротьби з COVID-19

З 1 липня завершився пільговий період для ввезення товарів (у тому числі лікарських засобів, медичних виробів та медичного обладнання), необхідних для запобігання поширенню COVID-19

З 1 липня закінчився пільговий період для ввезення товарів для боротьби з COVID-19

Державна митна служба України на своїй сторінці у facebook розповідає, що з 1 липня закінчується пільговий період для ввезення товарів (у тому числі лікарських засобів, медичних виробів та медичного обладнання), необхідних для запобігання поширенню COVID-19.

Постановою КМУ від 27.06.2023 №651 карантин, який був встановлений з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, буде скасований з 24 год. 00 хв. 30 червня 2023 року.

Таким чином, починаючи з 1 липня 2023 року оподаткування товарів, визначених Переліком, затвердженим Постановою КМУ від 20.03.2020 №224, здійснюватиметься в загальному порядку.

З Переліком можна ознайомитись за посиланням.

***

Читайте також:

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»