• Посилання скопійовано

Вже остаточно! Карантин через COVID-19 завершується з 1 липня (оновлено)

30 червня набрала чинності Постанова №651 щодо завершення дії карантину через COVID-19 та режиму надзвичайної ситуації у зв'язку з пандемією коронавірусу з 1 липня 2023 року

Вже остаточно! Карантин через COVID-19 завершується з 1 липня (оновлено)

Окремо ми зазначали 27 червня, що Комітет ВРУ рекомендував прийняти у І читанні законопроєкт №9405 про внесення змін та визнання такими, що втратили чинність, деяких законодавчих актів України у зв'язку із завершенням карантину через COVID-19.

27 червня з'явилася інформація від Шмигаля з його Телеграм-каналу. Він підкреслив на засіданні КМУ, що дія карантину через COVID-19 та режиму надзвичайної ситуації у зв'язку з пандемією коронавірусу завершується з 1 липня. І було затверджено відповідну постанову №651. З її текстом можна ознайомитися тут. Вона почала діяти з 30 червня.

Про наслідки скасування карантину ми писали тут

«З першого липня завершуємо дію карантину та надзвичайної ситуації у звʼязку з пандемаєю коронавірусу. COVID-19 став для українців важким випробуванням. Всі наші рішення весь цей час були спрямовані на збереження життя людей. За період пандемії ми відпрацювали у нагоді механізми реагування під час повномасштабної війни. Тепер відповідаємо на нові виклики, озброєні новими методами та підходами», – сказав прем'єр-міністр.

Також він подякував медикам, які самовіддано боролися з пандемією та зробили все, щоб мінімізувати її наслідки.

***

Читайте також:

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»