• Посилання скопійовано

Змінено маршрути поїздів у міжнародному сполученні

На засіданні Ради залізниць держав — учасниць Співдружності, що нещодавно пройшла у Москві, визначено графік руху пасажирських поїздів на 2012 — 2013 роки на мережі залізниць держав СНД. Графіком передбачено курсування 243 пар пасажирських поїздів міжнародного сполучення, 62 пари поїздів і 308 причіпних і безпересадочних пасажирських вагонів, зокрема 59 поштово-багажних вагонів.

В процесі розробки графіка особлива увага приділялася підвищенню маршрутної швидкості, поліпшення використання рухомого складу і пропускної здатності та зручності для пасажирів за часом відправлення та прибуття міжнародних поїздів.

Для вивезення збільшеного пасажиропотоку у графік додатково включено поїзд №311/312 сполученням Луганськ — Москва. Усього з узгоджених в новому графіку 231 пари міжнародних пасажирських потягів — 91 пара обслуговується складами Російських залізних доріг, 32 пари — складами України, 45 пар — складами Білоруської залізниці, 14 пар — складами Казахстанських залізниць, 13 пар — складами Узбецьких залізниць, 6 пар — складами Таджицької залізниці, 5 пар — складами залізниці Молдови, по 3 пари — складами Азербайджанських залізниць, Киргизької залізницею і Латвійської залізницею, по 2 пари — складами Вірменської і Литовських залізниць та 1 пара поїздів обслуговується складами Естонської залізниці дороги.

На українському напрямку в графіку 2012/2013 рр. змінено маршрути прямування поїздів:

1. №17/18 Київ — Адлер на Київ — Анапа.

2. №143/144 Маріуполь, Харків — Санкт-Петербург на Донецьк, Харків — Санкт-Петербург,

№223/224 Кисловодськ — Сімферополь на Ростов — Сімферополь.

3. №215/216 Москва — Анапа — розроблено маршрут прямування через Букіно — Червоний Лиман замість Лозової.

4. №369/370 Баку — Харків розроблений маршрут прямування через Урбах — Саратов замість Волгограда.

5. №371/372 сполученням Мінськ — Львів, Івано-Франківськ продовжено маршрут до станції Чернівці.

 

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»