• Посилання скопійовано

Українці зможуть безкоштовно створити свій інтернет-магазин під час карантину

IT-компанія Shop-Express для підтримки ФОПів запускає можливість безкоштовно створити свій інтернет-магазин

Українці зможуть безкоштовно створити свій інтернет-магазин під час карантину

Економічна правда розповідає, що українська IT-компанія Shop-Express для підтримки приватних підприємців, чий заробіток опинився під загрозою через пандемію коронавірусу, запускає можливість безкоштовно створити свій інтернет-магазин.

Про це повідомляє прес-служба компанії.

«Зараз в умовах карантину дуже високий ризик краху бізнесу. У таких обставинах як ніколи важливо вміти адаптуватися і змінюватися, щоб залишатися на плаву.

Місія Shop-Express – допомогти бізнесам продавати більше товарів онлайн в період «коронакризи». Ми хочемо підтримати підприємців в цей нелегкий час, на перших порах запропонувавши інструмент для продажів в інтернеті, щоб компенсувати втрати», – розповів співзасновник платформи Олексій Петриченко.

Зазначається, що підприємці зможуть створити інтернет-магазин на базі сервісу IT-компанії, наповнити його товарами, додати необхідні тексти та запустити з власним доменним ім'ям.

Крім цього, інтернет-магазин можна запустити у фірмовому стилі бренду без прив'язки до шаблону.

«Користувачі, які зареєструються на сайті https://shop-express.com.ua/ з 18 березня до 31 травня 2020 року, отримають повний безкоштовний доступ до платформи терміном на 2 місяці», – йдеться у повідомленні.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»