• Посилання скопійовано

Українські виробники вже можуть доєднатися до програми Нацкешбеку через портал Дія

Щоб виробнику подати заяву на програму Національний кешбек, зайдіть на портал Дія до розділу Бізнес — Підприємництво — Перелік українських виробників й авторизуйтеся. Далі прикріпіть перелік товарів у форматі таблиць XLS чи XML

Українські виробники вже можуть доєднатися до програми Нацкешбеку через портал Дія

Мінцифри закликає долучатися до програми, щоб за купівлю саме ваших товарів люди отримували компенсацію. Для виробників це можливість залучити нових клієнтів та збільшити прибутки.

Щоб виробнику подати заяву на програму Національний кешбек, зайдіть на портал Дія до розділу Бізнес — Підприємництво — Перелік українських виробників й авторизуйтеся. Далі прикріпіть перелік товарів у форматі таблиць XLS чи XML. У таблиці має бути інформація про кожну позицію:

  • повна назва;
  • коротка назва;
  • EAN-код;
  • бренд.

Послуга доступна тільки дійсним ФОПам та юридичним особам. Подавати на Нацкешбек можна будь-які товари українського виробництва, окрім підакцизних — алкоголь, тютюн і паливо.

Вже скоро до Національного кешбеку зможуть долучитися продавці: торгові мережі, онлайн- та офлайн-магазини.

Національний кешбек — це програма, ініційована Президентом, яку реалізує Міністерство економіки. Вона передбачає компенсацію 10% для українців за купівлю товарів українського виробництва, крім підакцизних. Максимально за місяць українці зможуть отримати до 3 тисяч гривень компенсації.

За Національний кешбек можна буде оплатити комунальні послуги, задонатити на армію, придбати військові облігації. Також їх можна витратити на транспорт, мобільний звʼязок, спорт, кіно, оплатити медичні послуги.

Координатором програми Національний кешбек є Міністерство економіки України. У реалізації проєкту беруть участь Міністерство цифрової трансформації України, Державна податкова служба, розрахунковий банк Ощадбанк та уповноважені банки України, Урядовий контактний центр. Технологічним партнером у реалізації програми є міжнародна платіжна система Mastercard. Операційний партнер проєкту — міжнародна компанія платіжних технологій Visa.

Джерело: Мінцифри

Рубрика: Суспільство і життя/Економіка

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Економіка»