• Посилання скопійовано

Україна і Мексика домовилися уникати подвійного оподаткування

Конвенція між Урядом України та Урядом Мексиканських Сполучених Штатів про уникнення подвійного оподаткування і запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і майно від 23.01.2012 р.

Уряди України і Мексиканських Сполучених Штатів домовилися про уникнення подвійного оподаткування і запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи і майно (конвенція від 23.01.2012 р.).
Конвенція діє щодо таких податків:
— в Україні: податок на прибуток, ПДФО;
— у Мексиці: федеральний податок на доходи, податок на підприємництво за єдиною ставкою;
— інших ідентичних або подібних податків, які справляються після підписання Конвенції, на додаток до названих або замість них.
Щодо оподаткування підприємств, зокрема, передбачено, що прибуток підприємства Договірної Держави оподатковується тільки у цій Державі, якщо підприємство не здійснює підприємницької діяльності в іншій Державі через розташоване у ньому постійне представництво. Якщо підприємство здійснює зазначену підприємницьку діяльність, прибуток підприємства може оподатковуватися в іншій Державі, але лише у тій частині, яка стосується:
a) цього постійного представництва;
б) продажу у цій іншій Державі виробів або товарів такого самого або аналогічного характеру з виробами або товарами, які продаються через це постійне представництво.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»