• Посилання скопійовано

Українці зможуть їздити до Панами без віз

Кабінет Міністрів схвалив проект Угоди між Кабінетом Міністрів України і Урядом Республіки Панама про скасування віз

Відповідне розпорядження прийнято на засіданні уряду 26 вересня 2012 року, повідомляє прес-служба Міністерства закордонних справ України.
Положеннями проекту Угоди передбачається можливість громадян держав сторін в'їжджати, виїжджати, рухатися транзитом і перебувати на території держави іншої сторони без візи максимальним строком до 90 днів протягом 180 днів з дати першого в'їзду з метою туризму або для здійснення іншої неприбуткової діяльності.
Укладення Угоди сприятиме розвитку українсько-панамських партнерських відносин, інтенсифікації контактів в економічній, культурно-гуманітарній та інших сферах, а також зміцнить переговорні позиції України щодо лібералізації візового режиму з іншими державами Центральної та Латинської Америки, громадяни яких перетинають зовнішні кордони ЄС без віз.
Заплановано, що підписання цієї двосторонньої Угоди здійснить міністр закордонних справ України в рамках 67-ї сесії Генеральної асамблеї ООН, яка в ці дні відбувається в Нью-Йорку.

Джерело: Судово-юридична газета

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»