• Посилання скопійовано

Рада відмовилась скасувати створення Земельного банку

Верховна Рада відмовилася скасувати схвалення 6 вересня у другому читанні і в цілому законопроекту №10043 про створення Державного земельного банку

За відповідний проект постанови №10043-П1 проголосували 67 депутатів за 226 мінімально необхідних.

Відповідний проект постанови був внесений депутатом від фракції Блоку "Наша Україна - Народна Самооборона" Юрієм Кармазіним.

Депутат мотивував свою ініціативу тим, що під час розгляду Радою законопроекту 6 вересня за нього депутати голосували не персонально, а також в залі пленарних засідань була відсутня кількість депутатів, яка необхідна для ухвалення законів.

Як повідомляло агентство, 6 вересня Рада повторно створила Земельний банк, проголосувавши за доопрацьований законопроект №10043.

У той же день Рада підтримала проект постанови №10043-П про скасування схвалення у другому читанні і в цілому цього законопроекту у зв'язку з тим, що під час його розгляду 21 червня було допущено порушення Конституції і регламенту в частині процедури розгляду.

Після цього законопроект був направлений на доопрацювання.

Джерело: «Українські Новини»

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»