• Посилання скопійовано

Визначено процедуру проведення нормативної грошової оцінки земель

Мінагрополітики затвердило процедуру проведення нормативної грошової оцінки земель несільскогосподарського призначення

Визначено процедуру проведення нормативної грошової оцінки земель

Мінагрополітики наказом від 22.08.2013 р. №508 затвердило Порядок нормативної грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення (крім земель населених пунктів). Порядком передбачено, що нормативна грошова оцінка земель несільськогосподарського призначення проводиться відповідно до Методики нормативної грошової оцінки земель несільськогосподарського призначення. 

За результатами проведення нормативної грошової оцінки земель у межах району складається технічна документація про нормативну грошову оцінку земель району, що затверджується районною радою.

Результати нормативної грошової оцінки окремої земельної ділянки на замовлення фізичної або юридичної особи видаються відповідним територіальним органом Держземагентства як витяг з технічної документації про нормативну грошову оцінку земель району. 

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Нерухомість, житло, земля

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Нерухомість, житло, земля»