• Посилання скопійовано

Кожний РРО використовується лише з конкретним модемом

Лист ДПСУ від 21.01.2013 р. №891/6/22-1315/48

Кожний РРО використовується лише з конкретним модемом

ДПСУ зазначає, що для суб'єктів господарювання виконання вимог щодо подання до органів ДПС по дротових або бездротових каналах зв'язку звітної інформації можливе як шляхом придбання нової касової техніки, так і шляхом доопрацювання існуючої касової техніки та приєднання до неї відповідних модемів для передачі даних.

З питань підключення зовнішніх модемів та доопрацювання внутрішнього програмного забезпечення РРО, слід звернутись до виробників зазначених РРО або центрів сервісного обслуговування. 

Крім цього, відповідно до Порядку передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків РРО, модем може використовуватись для передачі даних лише з тим РРО, фіскальний номер якого передано при проведенні персоналізації до системи обліку даних РРО.

Таким чином, кожний РРО, у тому числі резервний, використовується лише з конкретним модемом.

 

Автор: Царук Светлана

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»