• Посилання скопійовано

Вимоги до модемів для передачі даних про використання РРО

Де містяться вимоги до модемів для передачі даних про використання РРО?

Вимоги до модемів для передачі даних про використання РРО

Відповідь: Вимоги щодо створення контрольної стрічки в електронній формі в РРО та модемів для передачі даних та порядок передачі електронних копій розрахункових документів і фіскальних звітних чеків РРО дротяними або бездротовими каналами зв'язку органам державної податкової служби затверджені відповідним наказом Міністерства фінансів України  від 08.10.2012 року №1057.

Так, суб'єкти господарювання, які використовують РРО, що створюють контрольні стрічки в електронній формі, або електронні контрольно-касові реєстратори, що створюють контрольну стрічку в друкованому вигляді, повинні забезпечити передачу до сервера обробки інформації електронні копії розрахункових документів і фіскальних звітних чеків, які містяться на контрольній стрічці у пам'яті РРО або в пам'яті модемів, які до них приєднані.

Джерело: ДПІ у Подільському районі м. Києва

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»