• Посилання скопійовано

Міндоходів нагадало перелік документів, необхідних для реєстрації РРО

Для реєстрації РРО необхідно подати заяву, копію документів на право власності та копію договору з Центром сервісного обслуговування

Міндоходів нагадало перелік документів, необхідних для реєстрації РРО

ДПІ у Голосіївському районі нагадує, що для реєстрації РРО суб’єктові господарювання слід подати до органу доходів і зборів:

- заяву про реєстрацію РРО за формою №1-РРО;

- копію документа, що підтверджує факт купівлі або безоплатного отримання РРО у власність, іншого документа, що підтверджує право власності або користування РРО;

- копію документа на право власності або іншого документа, що дає право на розміщення господарської одиниці, де буде використовуватися РРО;

- копію договору суб'єкта господарювання з Центру сервісного обслуговування про технічне обслуговування та ремонт РРО.

Порядок реєстрації та застосування реєстраторів розрахункових операцій, що застосовуються для реєстрації розрахункових операцій за товари (послуги), затверджено наказом Міндоходів від 28.08.2013 р. №417.

Податківці нагадли також, що з 1 січня 2014 року до суб’єктів господарювання, які зобов’язані використовувати РРО, застосовуються штрафні санкції в розмірі 10 н.м.д.г. в разі неподання ними звітності та інформації, пов'язаної із застосуванням РРО, по дротових або бездротових каналах зв'язку.

На підставі: ДПІ у Голосіївському районі м. Києва ДПС

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»