• Посилання скопійовано

Розрахунки через програмний РРО: які можливості Е-кабінету для покупців?

Покупці товарів, які здійснюватимуть покупки через програмний РРО, в Електронному кабінеті зможуть контролювати достовірність розрахункових документів, а також заповнювати та подавати скаргу

Розрахунки через програмний РРО: які можливості Е-кабінету для покупців?

ДПС у Київській області інформує, що  новим пп. 14.1.278  ПКУ встановлено, що його користувачам - покупцям товарів,  робіт та послу­г через Електронний кабінет забезпечується можливість:

  • контролю достовірності  розрахункових документів, які зберігатимуться у системі обліку документів РРО;
  • заповнення та подання скарг покупця щодо порушення встановленого порядку проведення розрахункових операцій якщо вартість товарів (робіт, послуг), які є предметом скарги, на день їх отримання покупцем (споживачем) перевищує 850 грн.;
  • отримання інформації про стан розгляду скарги покупця (споживача), про застосовані штрафні (фінансові) санкції за наслідками розгляду скарги або про причини їх незастосування податковим органом, про зараху­вання сум штрафних (фінансових) санкцій до бюджету, про стан виконання висновку про компенсацію частини суми штрафних (фі­нансових) санкцій за скаргою покупця (спо­живача) в обсягах та порядку, встановлених законодавством.

Аналітику щодо нових правил застосування РРО дивіться тут >>>

***

Ще більше новини щодо нових правил з РРО:

Джерело: ДПС у м. Києві

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»