• Посилання скопійовано

Як працювати з тестовою версію ПРРО від ДПС в Е-кабінеті?

Меню «Програмний РРО (тестова версія)» надає користувачам Електронного кабінету можливість протестувати безкоштовно програмне рішення

Як працювати з тестовою версію ПРРО від ДПС в Е-кабінеті?

Меню «Програмний РРО (тестова версія)» надає користувачам електронного кабінету можливість протестувати безкоштовно програмне рішення, що розробляється ДПС відповідно до вимог Закону України від 20.09.2019 року №128-ІХ «Про внесення змін до Закону України «Про застосування реєстраторів розрахункових операцій у сфері торгівлі, громадського харчування та послуг» та інших законів України щодо детінізації розрахунків у сфері торгівлі та послуг» та Указу Президента України від 17.10.2019 року №761/2019 «Про невідкладні заходи щодо забезпечення сприятливих умов для діяльності фізичних осіб – підприємців».

Цей режим надає доступ до перелiку об’єктiв оподаткування або об’єктiв, пов’язаних з оподаткуванням або через якi провадиться дiяльнiсть:

Перелік об’єктів

 

Примітка. Якщо об’єкт відсутній в переліку, необхідно в розділі Заяви, запити для отримання інформації подати заяву J/F1312002 Повiдомлення про об’єкти оподаткування або об’єкти, пов’язанi з оподаткуванням або через якi провадиться дiяльнiсть, форма № 20-ОПП

 

Обравши відповідний об’єкт, користувач електронного кабiнету отримує можливість зареєструвати каси і касирів, уповноважених здійснювати операції з касами на відповідному об’єкті в наступних вкладках:
  1. Каси
  2. Касири

 

Каси

У цій вкладці користувачу електронного кабiнету надаєтья можливість створити нову касу за допомогою кнопки Додати, активувати касу за допомогою кнопки Активувати, або перевести касу в неактивний режим за допомогою кнопки Деактивувати

Реєсрація каси

 

Попередження. Операції з активації та деактивації кас вимагають накладання КЕП особи з правом підпису.

 

Касири

У цій вкладці користувачу електронного кабiнету надаєтья можливість додати касира за допомогою кнопки Додати, активувати касира за допомогою кнопки Активувати, або перевести касира в неактивний режим за допомогою кнопки Деактивувати.

Hеєсрація касира

 

Примітка. При додаваннi нового касира необхiдно завантажити сертифiкат кваліфікованого електронного пiдпису такого касира. Файл сертифiкату ключа як правило має розширення *.crt i може бути отриманий на сайти вiдповiдного кваліфікованого надавача довірчих послуг.

***

Читайте також:

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Електронний кабінет

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»