• Посилання скопійовано

Сьогодні у Раді будуть розглядати законопроєкт №6376 щодо відстрочення застосування РРО!

Як повідомив О. Гончаренко, сьогодні відбудеться позачергове засідання ВРУ (одразу після чергового засідання), на якому розглянуть законопроєкт №6376 щодо відстрочення застосування касових апаратів

Сьогодні у Раді будуть розглядати законопроєкт №6376 щодо відстрочення застосування РРО!

Нагадаємо, що з 2022 року всі платники єдиного податку другої – четвертої груп мають бути «фіскалізовані». Звісно, що у разі проведення безготівкових розрахунків РРО не потрібно буде застосовувати. Про це ми писали тут.

Проте на сайті ВРУ 2 грудня було зареєстровано законопроєкт №6376. Ним пропонується шляхом внесення змін до абзацу четвертого пункту 61 підрозділу 10 розділу XX ПКУ відтермінувати на рік (до 1 січня 2023 року) обов’язкове застосування РРО (ПРРО) для фізичних осіб – підприємців, які є платниками єдиного податку другої – четвертої груп.

Є шанс, що це таки відбудеться. Як повідомив нардеп О. Гончаренко на своїй сторінці у facebookсьогодні відбудеться позачергове засідання Верховної Ради (одразу після чергового засідання) на вимогу 155 народних депутатів. На ньому будуть розглядати законопроєкт щодо відстрочення застосування касових апаратів (№6376).

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»