• Посилання скопійовано

Перевірки з РРО-2022: нове відеороз'яснення від ДПС

Цього разу начальник управління фактичних перевірок зупинився на нюансах проведення перевірок щодо роботи з РРО та накладення штрафів за результатами цих перевірок

Перевірки з РРО-2022: нове відеороз'яснення від ДПС

Нагадаємо, що 17 січня у ДПС відбувся вебінар для платників податків, присвячений актуальним питанням використання реєстраторів розрахункових операцій у 2022 році. Про це ми писали тут. 

Сьогодні, 8 лютого, ДПС у своєму Телеграм-каналі розмістила пост щодо практичної інформаційної підтримки суб’єктів господарювання, зокрема, стосовно фіскалізації, яка відбулася з 1 січня 2022 року.

І знову Роман Добрянський, заступник начальника управління фактичних перевірок Департаменту податкового аудиту ДПС, надав відповіді на основні питання щодо розрахункових операцій та ін. Цього разу він зупинився на нюансах проведення перевірок щодо роботи з РРО та накладення штрафів щодо цих перевірок. 

 

Читайте також:

 ***

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»