• Посилання скопійовано

Гетманцев попередив про посилення правил торгівлі тютюном у кіосках у разі незастосування РРО

Гетманцев повідомив, що нині на розгляді у ВРУ перебуває законопроєкт про розширення переліку підстав для анулювання ліцензій стосовно підакцизних товарів за невидачу чека

Гетманцев попередив про посилення правил торгівлі тютюном у кіосках у разі незастосування РРО

Голова комітету ВРУ з податкової політики Гетманцев у своєму Телеграм-каналі нагадав власникам ліцензованих кіосків із продажу тютюну про необхідність повсюдного застосування РРО.

«Хочу звернутися до власників ліцензованих кіосків із продажу тютюну. В нас із вами є декілька варіантів розвитку подій, якщо ви раптом не схаменетеся самі й не почнете тотально застосовувати РРО до всіх без винятку продажів, припинивши красти у армії», – написав він у своєму пості.

Як заходи боротьби з правопорушниками Гетманцев назвав раптові фактичні перевірки.

«Справді раптові, а не за попереднім повідомленням від ваших "друзів" у податковій. Це вже йде, при цьому йде з певними неприємними для вас нюансами», – підкреслив він.

І наостанок Гетманцев повідомив, що на розгляді у ВРУ перебуває законопроєкт про розширення переліку підстав для анулювання ліцензій за невидачу чека.

Крім того, голова фінансового комітету пригрозив правопорушникам забороною на продаж тютюну в кіосках.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»