• Посилання скопійовано

Платити податки зобов'яжуть за місцем ведення бізнесу

Президент вважає, що бізнес має поповнювати бюджети тих регіонів, у яких використовує ресурси, інфраструктуру, а не тільки тих, де розміщує офіси

Платити податки зобов'яжуть за місцем ведення бізнесу

На засіданні Ради регіонів 16 жовтня 2013 року було розглянуте питання сплати суб’єктами господарювання податків і зборів на тих територіях, де фактично розміщені їхні підприємства та здійснюється господарська діяльність, а також надано Президентом України відповідне доручення Уряду.

Так, згідно з дорученням "Щодо забезпечення збалансованості соціально-економічного розвитку регіонів", Глава держави доручив Кабінету Міністрів до 2 грудня проаналізувати практику реєстрації суб’єктів господарювання як платників податків не за фактичним місцем ведення їхньої господарської діяльності та її наслідки для місцевих бюджетів. За результатами цього аналізу Уряд має розробити пропозиції щодо створення максимально сприятливої ситуації для місцевих бюджетів тих територій, де суб’єкти господарювання ведуть свою діяльність.

На підставі: Прес-служба Президента України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»