• Посилання скопійовано

Учасникам АТО з інвалідністю надаватимуть допомогу на відкриття бізнесу

Прийнято за основу проект Закону щодо розвитку власної справи фізособою-підприємцем з інвалідністю, отриманою внаслідок поранення, контузії або каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в АТО

Учасникам АТО з інвалідністю надаватимуть допомогу на відкриття бізнесу

Сьогодні, 27 лютого, прийнято за основу проект Закону "Про внесення змін до Закону України "Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні" (щодо розвитку власної справи фізичною особою-підприємцем з інвалідністю, отриманою внаслідок поранення, контузії або каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції)" (законопроект №5518).

Цим документом пропонується внести зміни до статей 14-114-2 та 20 Закону «Про основи соціальної захищеності інвалідів в Україні», якими передбачається надати фізичній особі - підприємцю з інвалідністю, отриманої внаслідок поранення, контузії або каліцтва, одержаних під час безпосередньої участі в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення, перебуваючи безпосередньо в районах антитерористичної операції у період її проведення, державної допомоги на розвиток власної справи.

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»