• Посилання скопійовано

Фермерам-ФОП будуть компенсувати сплачений ЄСВ

За словами міністра економіки Т. Милованова, фермерські господарства, зареєстровані як ФОП, зможуть отримувати з бюджету компенсацію за сплачений ЄСВ

Фермерам-ФОП будуть компенсувати сплачений ЄСВ

Економічна правда розповідає, що фермерські господарства, зареєстровані як фізоособи-підприємці, зможуть отримувати із бюджету компенсацію за сплачений єдиний соціальний внесок.

Про це повідомив у Facebook міністр економіки Тимофій Милованов.

«Ми запустили механізм реєстрації сімейних фермерських господарств як фізичних осіб-підприємців. Тепер вони можуть обирати спрощену систему оподаткування - єдиний податок 4 група. Йдеться про 3,9 млн особистих селянських господарств – а це дуже потужна частина усього агро», – підкреслив він.

За його словами, у 2018 році 3,9 млн особистих селянських господарств виробили 41% валової продукції сільського господарства.

«Тож тепер вони можуть легалізуватися як сільськогосподарські виробники та отримувати з державного бюджету компенсацію за сплачений єдиний соціальний внесок. Виплати стартують вже цього року», – додав міністр.

За словами Милованова, на компенсацію планується виділити 50 млн грн.

Джерело: Економічна правда

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»