• Посилання скопійовано

Власників київських кіосків легалізують і змусять доплатити за «впорядкування»

Київрада ухвалила рішення, яке змушує власників МАФів до 1 квітня сплатити «пайову участь в утриманні об’єктів впорядкування столиці». Раніше депутати відмовилися підтримати це рішення, ініційоване головою КМДА Олександром Поповим.

Київська міська рада ухвалила рішення, яке дозволить легалізувати діяльність малих архітектурних форм (МАФ) на території столиці.

Київрада на засіданні в четвер ухвалила рішення про деякі питання здійснення підприємницької діяльності у тимчасових спорудах, за які проголосували 89 депутатів.

Рішення передбачає, що розміщені на території Києва МАФи функціонують до 1 січня 2013 року, за умови якщо їхні власники укладуть договір про сплату пайової участі в утриманні об’єктів упорядкування столиці.

Власники повинні укласти такі договори до 1 квітня.

 

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»