• Посилання скопійовано

Скасовано реєстрацію декларації про відповідність продукції технічному регламенту

Закон України від 02.10.2012 р. №5312-VI «Про внесення змін до деяких законів України про відміну реєстрації декларації про відповідністьи»

ВРУ скасувала необхідність державної реєстрації декларації про відповідність, оформленої згідно з вимогами, встановленими технічним регламентом.
У зв'язку з цим у процесі обороту продукції, для якої згідно з технічним регламентом потрібна декларація про відповідність, передбачено звільнення:
— виробника від обов'язку зазначати реєстраційні номери декларації у документах, за якими передається продукція постачальникові;
— постачальника від обов'язку реалізовувати продукцію тільки за умови наявності у документах, за якими йому передано відповідну продукцію, реєстраційних номерів декларації;
— суб'єкта господарювання від відповідальності за реалізацію продукції, у документах на яку немає реєстраційних номерів декларації про відповідність.
Зміни наберуть чинності наступного дня після опублікування.

На підставі: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»