• Посилання скопійовано

Депутати дозволили ветеринарам використовувати наркотики

12 січня, Верховна Рада дозволила фізособам-підприємцям, які здійснюють медичну та ветеринарну практику, використовувати у роботі наркотичні засоби.

За законопроект №9021 загалом проголосувало 319 депутатів при мінімально необхідних 226.

Верховна Рада надала медикам та ветеринарам право отримувати ліцензії на здійснення господарської діяльності у сфері обороту наркотичних засобів, психотропних речовин та прекурсорів.

У законі йдеться, що на виконання відповідних міжнародних зобов’язань України до переліку наркотичних засобів та психотропних речовин віднесено низку хімічних сполук, які входять до складу лікарських та ветеринарних препаратів, що їх використовують фізособи у медичній та ветеринарній практиці.

 

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»