• Посилання скопійовано

Мінінфраструктури запроваджує автоматизовану систему дозволів на міжнародні перевезення

Розподіл дозволів, необхідних для здійснення автомобільних перевезень за дозволами Європейської Конференції Міністрів Транспорту у 2014 році, здійснюватиметься в автоматичному режимі. Для цього вже розроблено відповідне програмне забезпечення

Мінінфраструктури запроваджує автоматизовану систему дозволів на міжнародні перевезення

Автоматична система забезпечить прозорість процедури розподілу дозволів ЄКМТ. Прийом заявок від перевізників на отримання цих дозволів на 2014 рік проводився Комісією протягом 20 робочих днів, починаючи з 1 листопада. Загалом для участі у конкурсі з розподілу дозволів ЄКМТ документи подали 628 міжнародних українських автоперевізників.

Результати розподілу дозволів ЄКМТ буде розміщено на офіційному сайті Міністерства інфраструктури України.

Довідка

Порядок проведення конкурсу та видачі дозвільних документів Європейської Конференції Міністрів Транспорту (ЄКМТ) затверджений наказом Міністерства транспорту України від 20 серпня 2004 року №757 (у редакції наказу Міністерства інфраструктури України від 19.04.2013 №239) та зареєстрований у Міністерстві юстиції України 31 серпня 2004 року за №1076/9675.

Дозвіл ЄКМТ - документ, який надає право на використання автомобільного транспортного засобу автомобільного перевізника - резидента для міжнародного автомобільного перевезення вантажу або проїзду без вантажу територією іноземних країн ЄКМТ.

Джерело: Міністерство інфраструктури

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»