• Посилання скопійовано

Змінено порядок ліцензування госпдіяльності, пов'язаної зі створенням об'єктів архітектури

Держархбудінспекція тепер може використовувати держреєстри для перевірки документів, поданих суб'єктом будівельної діяльності для отримання ліцензії

Змінено порядок ліцензування госпдіяльності, пов'язаної зі створенням об'єктів архітектури

КМУ вніс зміни до Порядку ліцензування господарської діяльності, пов'язаної із створенням об'єктів архітектури.

Відповідно до змін, Держархбудінспекція та її територіальні органи на підставі звернення юридичних або фізичних осіб щодо наявності недостовірних відомостей у документах, поданих суб'єктом будівельної діяльності для отримання ліцензії, буде проводити перевірку таких документів з використанням державних реєстрів відповідно до законодавства. 

Крім цього, уточнено перелік відомостей про суб'єкта будівельної діяльності, які повинні міститися у заяві про видачу ліцензії (Постанова КМУ від 09.01.2014 р. №7).

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»