• Посилання скопійовано

Для виробників ветпрепаратів впроваджені ліцензійні вимоги

Затверджено ліцензійні умови провадження господарської діяльності з виробництва ветеринарних препаратів

Для виробників ветпрепаратів впроваджені ліцензійні вимоги

ДРС розповідає, що постановою КМУ від 03.10.2018 р. №808 затверджено Ліцензійні умови провадження господарської діяльності з виробництва ветеринарних препаратів.

Вказаними Ліцензійними умовами, які розроблено відповідно до Закону №222, визначено, зокрема, перелік технологічних та кадрових вимог, обов’язкових для виконання ліцензіатом, а також вичерпний перелік документів, що додаються до заяви про отримання ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва ветеринарних препаратів.

Наразі, виробництво ветеринарних препаратів має здійснюватись суб’єктами господарювання на підставі ліцензії на провадження господарської діяльності з виробництва ветеринарних препаратів та за умови виконання передбачених цими Ліцензійними умовами організаційних, технологічних, кадрових вимог.

Відповідно до п. 2 Постанови №808, ця постанова набере чинності через два місяці з дня її опублікування.

Постанову №808 опубліковано в Офіційному віснику України від 19.10.2018 р. №80, а також Урядовому кур’єрі від 19.10.2018 р. №196.

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»