• Посилання скопійовано

Про проведення кваліфікаційного іспиту Вищою кваліфікаційною комісією нотаріату при Мін’юсті

22 листопада 2012 року о 10-00 Вищою кваліфікаційною комісією нотаріату буде проведено кваліфікаційний іспит

Вища кваліфікаційна комісія нотаріату при Міністерстві юстиції України повідомляє, що 22 листопада 2012 року о 10-00 Вищою кваліфікаційною комісією нотаріату буде проведено кваліфікаційний іспит для осіб, які матимуть намір його складати.
Іспит відбудеться у приміщенні Міністерства юстиції України за адресою: м. Київ, вул. Артема, 73.
Реєстрація осіб розпочинається о 8-00.
Додаткова інформація:
у разі зміни дати, часу, місця проведення кваліфікаційного іспиту не пізніше ніж за добу Комісія повідомляє про це осіб, допущених до його складання, шляхом розміщення відповідного повідомлення на офіційній веб-сторінці Міністерства юстиції України (пункт 15 Порядку допуску до складання кваліфікаційного іспиту осіб, які пройшли стажування у державній нотаріальній конторі або у приватного нотаріуса, та проведення кваліфікаційного іспиту Вищою кваліфікаційною комісією нотаріату, затвердженого наказом Міністерства юстиції України від 28 липня 2011 року №1905/5).

Джерело: Міністерство юстиції

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»