• Посилання скопійовано

Нотаріуси не можуть оплачувати опалення як фізособи

Послуги з теплопостачання в приміщеннях, які використовуються приватними нотаріусами для заняття нотаріальною діяльністю, не можуть оплачуватися за тарифами, встановленими для фізичних осіб

Такий правовий висновок сформував Верховний суд України, розглянувши справи, предметом яких були спори за позовами приватних нотаріусів про визнання за ними права на оплату послуг з теплопостачання в нотаріальних конторах за тарифами, встановленими для фізичних осіб.
Суд вказав на те, що тарифи для оплати послуг з теплопостачання для населення застосовуються для здійснення оплати фізичними особами послуг з теплопостачання у приміщеннях, які використовуються ними для проживання. Послуги з теплопостачання у приміщеннях, які використовуються приватними нотаріусами для заняття нотаріальною діяльністю, за такими тарифами оплачуватися не можуть.

Джерело: Закон&Бізнес

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»