• Посилання скопійовано

Новий порядок для установ, що працюють у сфері охорони довкілля

Наказ Мінприроди від 01.10.2012 р. №475

Мінприроди приводить чинні нормативно-правові акти у відповідність до Положення про Міністерство екології та природних ресурсів України, затвердженого Указом Президента від 13.04.2011 р. №452.
Наказом Мінприроди від 01.10.2012 р. №475 затверджено Порядок внесення установ та організацій, що здійснюють розробку документів, які обгрунтовують обсяги викидів для підприємств, установ, організацій та громадян — суб'єктів підприємницької діяльності, до переліку Мінприроди України.
Установи та організації зможуть здійснювати розробку документів, що обгрунтовують обсяги викидів для підприємств, тільки після внесення їх до Переліку.
До Переліку вносяться організації, що мають вимірювальні лабораторії, уповноважені на проведення відповідних вимірювань (забруднюючих речовин, викиди яких в атмосферне повітря підлягають регулюванню і для яких затверджені методики вимірювання), що підтверджується свідоцтвом про атестацію.
Документи, які необхідно надати організації для внесення її до Переліку, також затверджені Порядком.
Внесення до Переліку організацій здійснює Міністерство екології та природних ресурсів України безоплатно.

На підставі: ЮРЛІГА

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»