• Посилання скопійовано

В Укрдержреєстрі запровадили онлайн-контроль громадян за оформленням реєстрації

Державна реєстраційна служба розмістила на офіційному сайті зображення з веб-камер, що розташовані в органах державної реєстрації прав. Про це повідомляє прес-служба відомства

В Укрдержреєстрі запровадили онлайн-контроль громадян за оформленням реєстрації

«На офіційному сайті Укрдержреєстру розміщено спеціальний розділ, у якому кожен громадянин може обрати найближчий орган реєстрації у своєму регіоні та перевірити хід та швидкість обслуговування заявників, а також переконатися у відсутності черг. Фотозображення оновлюється щохвилини. У пікові години черга на одне вікно не перевищує десяти осіб, у той час як у другій половині дня у приміщеннях реєстраторів взагалі майже порожньо», - йдеться в повідомленні прес-служби відомства.

Наразі доступними для ознайомлення є органи державної реєстрації м. Києва та Севастополя, Автономної Республіки Крим, Волинської, Запорізької, Житомирської, Кіровоградської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Сумської, Харківської, Херсонської, Хмельницької та Черкаської областей. Найближчим часом буде забезпечена онлайн-трансляція з інших регіонів України. 

Джерело: Державна реєстраційна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»