• Посилання скопійовано

Укрдержреєстр консультуватиме по Skype

Державна реєстраційна служба України розпочала надання консультацій за допомогою skype та телефонного зв’язку

Укрдержреєстр консультуватиме по Skype

Державна реєстраційна служба України розпочала надання консультацій он лайн, а саме за допомогою skype та телефонного зв’язку. "Ми хочемо, щоб наші послуги були більш комфортними для громадян. Саме тому робимо акцент на використання сучасних систем  комунікації", - зазначив голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона. 

Відтепер кожен громадянин може поставити запитання щодо державної реєстрації прав на нерухоме майно та отримати кваліфіковану відповідь фахівців відомства.

Консультації надаються з понеділка до п’ятниці з 9.00 до 18.00.

Отримати консультацію можна, здійснивши голосовий дзвінок за номером (044) 517 65 15 або надіславши голосове чи текстове повідомлення абоненту скайп drsu.online.

На підставі: Державна реєстраційна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»