• Посилання скопійовано

З 1 листопада реєстраційні послуги надаватимуть на пошті

З 1 листопада громадяни України зможуть отримати доступ до послуг Укрдержреєстру у відділеннях поштового зв’язку на всій території України

З 1 листопада реєстраційні послуги надаватимуть на пошті

Регламент «Про взаємне співробітництво у сфері спрощення процедури надання адміністративних послуг між Укрдержреєстром та «Укрпоштою» підписали Голова Державної реєстраційної служби України Дмитро Ворона, з одного боку, та Генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Костянтин Кривенко, з іншого.

«На сьогоднішній день у нас є дуже велике бажання зробити потужний ривок для того, щоб покращити якість надання адмінпослуг, тому ми сподіваємося, що співпраця з «Укрпоштою» стане плідною.

Також сподіваюся, що «Укрпошта» допоможе нам у спілкуванні з нашими громадянами, ставши своєрідним посередником між державою і людьми для того, щоб було набагато зручніше, комфортніше, прозоріше для наших громадян співпрацювати з органами державної влади»,  - відзначив Голова Укрдержреєстру Дмитро Ворона.

«Співпраця з Держреєстром є стратегічно важливою для Укрпошти, адже нині підприємство рухається шляхом активного розвитку, впроваджує інновації, налагоджує нові партнерські зв’язки. Для свого успішного розвитку Укрпошта має орієнтуватися на сучасні ринкові тенденції, змінити деякі підходи в роботі, зокрема й щодо обслуговування клієнтів у відділеннях. Безумовно, в даному проекті неабияку увагу ми приділятимемо навчанню наших працівників, упровадженню та реалізації стандартів високоякісного обслуговування громадян», - зазначив генеральний директор УДППЗ «Укрпошта» Костянтин Кривенко.

Наступним кроком взаємної співпраці стане навчання співробітників «Укрпошти», яке розпочнеться вже найближчими днями.

Нагадаємо, з 1 листопада громадяни України зможуть отримати доступ до послуг Укрдержреєстру у відділеннях поштового зв’язку на всій території України.

Джерело: КМУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»