• Посилання скопійовано

Зміна місця реєстрації для нотаріусів: коротко про основне

У разі зміни місця проживання, фізособи, які здійснюють незалежну профдіяльність, зобов’язані протягом 10 к.д. від дня реєстрації зміни місця проживання подати заяву за ф. № 5-ОПП з позначкою «зміни»

Зміна місця реєстрації для нотаріусів: коротко про основне

Приватні нотаріуси та інші фізичні особи, умовою ведення незалежної професійної діяльності яких згідно із законом є державна реєстрація такої діяльності у відповідному уповноваженому органі та отримання свідоцтва про реєстрацію чи іншого документа (дозволу, сертифіката тощо), що підтверджує право фізичної особи на ведення незалежної професійної діяльності, зобов’язані протягом 10 календарних днів після такої реєстрації стати на облік у контролюючому органі за місцем свого постійного проживання.

У разі зміни місця проживання, фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, зобов’язані протягом 10 календарних днів від дня реєстрації зміни місця проживання, пов’язаної із зміною адміністративно-територіальної одиниці та внесення зазначених змін до свідоцтва про реєстрацію чи іншого документа, що підтверджує право фізичної особи на ведення незалежної професійної діяльності, подати до контролюючого органу за новим місцем проживання заяву за ф. № 5-ОПП з позначкою «зміни». Такі вимоги передбачені п. 66.3 ст. 63 Податкового кодексу та п. 10.1.2 розділу Х Порядку обліку платників податків і зборів, затвердженого наказом Міністерства фінансів України від 09.12.2011 р. № 1588.

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»