• Посилання скопійовано

Госпсуб’єктам, які допоможуть викрити випадки корупції, обіцяють податкову амністію

Фіскальна служба оголошує податкову амністію для суб’єктів господарювання, які допоможуть викрити випадки корупції серед податківців та митників

Госпсуб’єктам, які допоможуть викрити випадки корупції, обіцяють податкову амністію

ГУ ДФС у Житомирській області повідомляє, що Керівництвом ДФСУ запроваджено Програму протидії та запобігання корупції у фіскальних органах на 2015- 2017 роки, якою визначено основні засади запобігання та протидії корупції в органах ДФС, мету і завдання, заходи щодо її запобігання і протидії, а також очікувані результати від її впровадження.

Дієвим заходом щодо запобігання та протидії корупції в органах ДФС цією Програмою визначено роль громадськості, зокрема її залучення до формування, реалізації та моніторингу антикорупційної політики у відомстві, формування у суспільстві нетерпимого, негативного ставлення до корупції як суспільно небезпечпого явища. Одним із механізмів реалізації цього заходу з проведення із залученням громадськості анонімного опитування платників податків щодо сприйняття корупції та довіри до органів ДФС області та оприлюднення результатів таких опитувань у ЗМІ.

Спільні та узгоджені дії з громадськістю також мають не меті поступове виведення громадянського суспільства України із «тіні анонімності» під час впровадження антикорупційних заходів, анонімних опитувань платників податків, інформування громадськості про корупційні правопорушення у сфері діяльності органів ДФС.

Звертаємо увагу громадськості області, що відповідно до цієї Програми, за погодженням з Генеральною прокуратурою України, реалізовуватимуться пілотні проекти з надання права амністії суб'єктам господарювання за вчинені податкові правопорушення, за обставин коли відповідальні особи цих суб'єктів добровільно заявили про факти корупційних дій працівників органів ДФС, а також погодилися взяти участь у викритгі тих, хто за матеріальну винагороду мав намір приховати факти вчинення такою особою правопорушення.

Податківці просять небайдужих громадян про будь-яку відому інформацію щодо протиправних дій з боку службових осіб ГУ ДФС у Житомирській області чи Житомирської митниці ДФС негайно повідомляти телефоном або особисто звертатися у відділ власної безпеки за адресою: м. Житомир, вул. Войкова, 7 (телефон (0412) 418-003, моб. тел. № 067-501-66-77 та 098-992-42-82).

Джерело: ДФС у Житомирській області

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»