• Посилання скопійовано

ДФСУ ще раз нагадує графік роботи 14-16 жовтня

14 жовтня Центри обслуговування не працюватимуть, сервіси ДФС працюватимуть в режимі автовідповідача, а підрозділи митного оформлення - у звичайному режимі

ДФСУ ще раз нагадує графік роботи 14-16 жовтня

ДФСУ нагадує, що Центри обслуговування платників податків 14 жовтня не працюватимуть, а 15 жовтня - працюватимуть у режимі чергування до 13.00. Про це ми вже повідомляли тут.

Але підрозділи митного оформлення, для яких встановлено цілодобовий режим роботи, у святкові дні працюватимуть у звичайному режимі. 

Митні пости митниць Державної фіскальної служби працюватимуть за окремим графіком. Детальну інформацію про роботу постів можна дізнатися в оперативних чергових. 

Сервіси ДФС працюватимуть цілодобово в режимі інтерактивного автовідповідача. 

Для отримання консультацій з питань застосування норм податкового та митного законодавства телефонувати до Кол-центру за номером 0-800-501-00-7. 

Для скарг на протиправні дії працівників Державної фіскальної служби України та оперативного вирішення суперечливих питань, що виникли у сфері адміністрування податків та під час здійснення митного контролю і митного оформлення, необхідно звертатися до „Пульсу” - (044) 284-00-07.  

****

Нагадаємо, що 14 жовтня - це День захисника України. Це свято встановлено у 14.10.2014 р. указом Президента Петра Порошенка та водночас цим же Указом скасовано День захисника Вітчизни, що відзначалося щорічно 23 лютого. Відтак з 2015 року цей день є державним святом і неробочим днем.

Таким чином, у жовтні будемо мати 20 робочих днів та 11 неробочих (з них 10 вихідних і 1 день святкових). При цьому сьогодні, 13 жовтня, робочий день має бути скорочений на годину (передсвятковий). Норми тривалості робочого часу на 2016 рік дивіться тут>>

Джерело: ДФСУ

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»