• Посилання скопійовано

Держреєстрація змін у зв'язку з перейменуванням вулиць - без адмінзбору

Мін'юст повідомив, що за проведення держреєстрації змін до відомостей у зв’язку з перейменуванням вулиць адміністративний збір не справляється

Держреєстрація змін у зв'язку з перейменуванням вулиць - без адмінзбору

Мін'юст у листі від 17.11.2016 р. №40211/34053-0-33-16/8 повідомляє, що на сьогодні за держреєстрацію змін до відомостей про юрособу, що містяться в ЄДР (крім внесення змін до інформації про здійснення зв'язку з юрособою) справляється адміністративний збір у розмірі 0,3 мінімальної зарплати та 0,1 мінімальної зарплати за держреєстрацію змін відомостей про прізвище, ім'я, по батькові або місцезнаходження підприємця.

Водночас Мін'юст нагадує, що з 2 листопада 2016 року діє Закон №1666-VIII, яким внесено зміни до ст. 36 Закону про реєстрацію щодо плати у сфері державної реєстрації. Більше читайте тут>>

Зокрема, визначено, що адмінзбір не справляється за державну реєстрацію змін до відомостей про юрособу, фізособу - підприємця та громадське формування, що не має статусу юрособи, у тому числі змін до установчих документів, пов'язаних з приведенням їх у відповідність із законами України у строк, визначений цими законами.

Отже, за проведення держреєстрації змін до відомостей у зв’язку зі зміною назви (перейменуванням) скверів, бульварів, вулиць, провулків, узвозів, проїздів, проспектів, площ, майданів, набережних, мостів, інших об'єктів топоніміки населених пунктів відповідно до Закону №317 адміністративний збір не справляється.

***

Також читайте такі новини на тему:

Мін'юст про термін для внесення змін у зв'язку з перейменуванням вулиць;

Все про форму №20-ОПП - кому, коли та як подавати і що буде за неподання?

Перейменували місто або вулицю - подайте повідомлення за ф. № 20-ОПП

Особливості оформлення ЕЦП у разі перейменування вулиць;

-Переоформлення документів дозвільного характеру при перейменуванні вулиць - роз'яснює Держпраці;

-Перейменування вулиць: чи проводити платнику ПДВ перереєстрацію?

Перейменування вулиці не зобов'язує відразу міняти реєстрацію - Мін'юст;

Перейменування вулиць: дії громадян.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство юстиції

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»