• Посилання скопійовано

До інформації про містобудівну документацію буде відкрито публічний доступ

Уряд удосконалив процедуру відкриття відомостей про містобудівну документацію для вільного доступу фізичних та юридичних осіб

До інформації про містобудівну документацію буде відкрито публічний доступ

Кабмін постановою від 24.05.2017 р. № 354 доручив Мінрегіонбуду протягом 6-ти місяців з дня набрання чинності цією постановою забезпечити оприлюднення на своєму офіційному веб-сайті відомостей про містобудівну документацію та затвердити вимоги до структури і формату оприлюднення таких відомостей уповноваженими органами містобудування та архітектури всіх рівнів.

На думку Уряду, це прискорить пошук та оформлення земельних ділянок для інвестиційного освоєння. Крім того, очікується, що через півроку після прийняття постанови основні відомості (метадані) про містобудівну документацію щодо будь-якої адміністративно-територіальної одиниці можна буде знайти протягом 2-3 хвилин.

У відкритому доступі будуть міститись ключові відомості по АР Крим, 24 областях, містах Києву та Севастополю, 490 районах, 460 містах, 885 селищах, 28388 селах та більш ніж по 400 об'єднаних територіальних громадах.

Впровадження цієї постанови на територіях Криму, Севастополя та тимчасово окупованих територіях у Донецькій та Луганській областях відбуватиметься після їх деокупації.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»