• Посилання скопійовано

Затверджено нове Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення уповноважених бірж з продажу майна, що перебуває у податковій заставі

Положення визначає умови і порядок проведення конкурсів з визначення товарних бірж, створених відповідно до Закону «Про товарну біржу», уповноважених організовувати і проводити біржові торги, у тому числі електронні торги, та цільові аукціони з продажу майна, що перебуває у податковій заставі, у рахунок погашення податкового боргу

Затверджено нове Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення уповноважених бірж з продажу майна, що перебуває у податковій заставі

Мінфін наказом від 30.06.2017 р.  №611 затвердило нове Положення про умови і порядок проведення конкурсів з визначення уповноважених бірж з продажу майна, що перебуває у податковій заставі.

Це Положення визначає умови і порядок проведення конкурсів з визначення товарних бірж, створених відповідно до Закону «Про товарну біржу», уповноважених організовувати і проводити біржові торги, у тому числі електронні торги, та цільові аукціони з продажу майна, що перебуває у податковій заставі, у рахунок погашення податкового боргу.

Конкурс проводиться конкурсною комісією за наявності двох або більше допущених до нього претендентів, заяви від яких отримані ДФСУ в установлений термін після опублікування (оприлюднення) повідомлення про проведення конкурсу. 

Повідомлення про проведення конкурсу повинно містити такі відомості:

  • дату, час і місце проведення конкурсу;
  • кінцевий термін подання документів на конкурс;
  • обов’язкові вимоги до учасників конкурсу;
  • адресу, за якою подаються (надсилаються) документи;
  • контактні телефони для довідок з питань, що стосуються конкурсу.

Зазначене повідомлення публікується ДФС в одному із друкованих ЗМІ загальнодержавної сфери розповсюдження не пізніше ніж за місяць до дати проведення конкурсу та оприлюднюється на офіційному веб-сайті ДФС.

До участі в конкурсі допускаються біржі, створені відповідно до Закону  «Про товарну біржу», які:

  • мають право на організацію продажу майна, що перебуває у державній власності,
  • мають досвід роботи не менше одного року в цій сфері діяльності,
  • подали (надіслали) на розгляд комісії відповідний пакет документів.

Цей наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Поки що офіційно не опубліковане.

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Міністерство фінансів України

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»