• Посилання скопійовано

Свідоцтва про професійну компетентність водіям автобусів та вантажівок видадуть терміном на 5 років

Мінінфраструктури запроваджує підтвердження професійної компетентності водіїв автобусів та вантажівок

Свідоцтва про професійну компетентність водіям автобусів та вантажівок видадуть терміном на 5 років

Бухгалтер.ua розповідає, що наказом Мінінфраструктури від 18.11.2020 р. №789 затверджений Порядок підтвердження професійної компетентності водіїв транспортних засобів для надання послуг з перевезення пасажирів і вантажів.

Документ врегульовує процедуру підтвердження через навчальні центри професійної компетентності водіїв транспортних засобів з метою надання послуг для перевезення пасажирів і вантажів та вимоги до таких центрів.

Суб'єкту звернення, який успішно склав іспит, видадуть свідоцтво про підтвердження професійної компетентності, та кваліфікаційну картка водія. Ці документи видаються строком на 5 років.

Сертифікати професійної компетентності водіїв транспортних засобів, видані до набрання чинності цим наказом, залишаються чинними протягом установленого в них строку дії, але не більше ніж протягом 5 років з дати їх видання.

Джерело: Бухгалтер.ua

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»