• Посилання скопійовано

Імпорт та експорт яких товарів буде ліцензуватися у 2019 році?

Уряд ухвалив перелік товарів, імпорт та експорт яких підлягає ліцензуванню в 2019 році

Імпорт та експорт яких товарів буде ліцензуватися у 2019 році?

Уряд постановою від 27.12.2018 р. №1136 ухвалив перелік товарів, експорт та імпорт яких підлягають ліцензуванню, та обсяг квот на експорт товарів у 2019 році. Переліки товарів та квоти є ідентичними діючим у 2018 році перелікам та обсягам.

Так, зокрема, квоти на експорт необробленого золота та срібла (крім банківських металів) та брухту дорогоцінних металів, як і раніше, залишаються на рівні 0 грамів.

Також згідно з рішенням РНБО від 16 лютого 2017 року «Про невідкладні заходи з нейтралізації загроз енергетичній безпеці України та посилення захисту критичної інфраструктури», в 2019 році продовжиться ліцензування експорту антрациту.

Крім того, згідно з Монреальським протоколом про речовини, що руйнують озоновий шар, в 2019 році буде ліцензуватись експорт та імпорт озоноруйнівних речовин та товарів, що можуть містити озоноруйнівні речовини.

Ця постанова набирає чинності з 1 січня 2019 року.

***

Читайте також: Експорт та імпорт яких товарів підлягатиме ліцензуванню у 2019 році? Проект переліку від Мінекономрозвитку

 

Джерело: Міністерство регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України

Рубрика: Держрегулювання/ЗЕД

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ЗЕД»